حضور سرپرست فدراسیون نجات‌غریق و غواصی در مراسم تجدید میثاق جامعه ورزش و جوانان با رهبر کبیر انقلاب اسلامی

حضور سرپرست فدراسیون نجات‌غریق و غواصی در مراسم تجدید میثاق جامعه ورزش و جوانان با رهبر کبیر انقلاب اسلامی
سرپرست فدراسیون نجات‌غریق و غواصی در مراسم تجدید میثاق جامعه ورزش و جوانان با رهبر کبیر انقلاب اسلامی حضور یافت.

به گزارش روابط عمومی فدراسیون نجات‌غریق و غواصی، دکتر علیرضا خسروی سرپرست فدراسیون و تعدادی از مسئولین فدراسیون به همراه جامعه ورزش و جوانان در حرم مطهر امام خمینی حضور یافتند.

در آستانه سالگرد رحلت بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران حضرت امام خمینی (ره) ، جامعه ورزش و جوانان با حضور در حرم مطهر امام راحل با آرمان‌های رهبر کبیر انقلاب تجدید میثاق دوباره کرد.

در این مراسم وزیر ورزش و جوانان ، معاونین ، مدیران کل ستادی، روسای فدراسیون‌ها و جمع زیادی از جامعه ورزش و جوانان حضور داشتند.

۱۲ خرداد ۱۴۰۴ ۰۸:۵۱
تعداد بازدید : ۲۲

نظرات بینندگان


نام را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید


ما را دنبال کنید

ما را در آپارات دنبال کنید، از اخبار و اطلاعیه ها باخبر شوید و نظرات خود را بیان کنید.