حضور نماینده ایران در کنفرانس جهانی پیشگیری از غرق‌شدگی

حضور نماینده ایران در کنفرانس جهانی پیشگیری از غرق‌شدگی
افشین کثیرمعلم به نمایندگی از فدراسیون نجات‌غریق و غواصی کشورمان در کنفرانس جهانی پیشگیری از غرق‌شدگی شرکت کرد.
به گزارش روابط عمومی فدراسیون نجات غریق و غواصی افتتاحیه این کنفرانس امروز با حضور 500 نفر از 64 کشور جهان در شهر دوربان آفریقای‌جنوبی برگزار شد.
روز گذشته و درحاشیه برگزای این کنفرانس، جلسه قاره آسیا و اقیانوسیه با حضور نمایندگان کشورهای این قاره برگزار شد که افشین کثیرمعلم نماینده کشورمان نیز در آن حضور داشت.
فدراسیون نجات‌غریق و غواصی کشورمان در حالی در این کنفرانس شرکت کرده است که قرار است مقاله ایلخان نوری رئیس فدراسیون در زمینه نقش فدراسیون نجات‌غریق و غواصی ایران در سیل اخیر (نوروز 98) ارائه شود. 

لازم به توضیح است تاریخچه قاره آفریقای‌جنوبی در نجات‌غریق 106 سال است. و حدود 7 هزار عضو فعال در نجات‌غریق حرفه‌ای (منجی دریا، استخر و پارک آبی) دارد.

۱۶ مهر ۱۳۹۸ ۱۸:۰۰
تعداد بازدید : ۳,۲۱۸

نظرات بینندگان


نام را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید


ما را دنبال کنید

ما را در آپارات دنبال کنید، از اخبار و اطلاعیه ها باخبر شوید و نظرات خود را بیان کنید.