جلوه‌ای دیگر از همدلی و مقاومت؛ حضور پرشور خانواده نجات‌غریق و غواصی استان کهگیلویه و بویراحمد در تجمعات مردمی؛

جلوه‌ای دیگر از همدلی و مقاومت؛  حضور پرشور خانواده نجات‌غریق و غواصی استان کهگیلویه و بویراحمد در تجمعات مردمی؛
موکب اداره کل ورزش و جوانان استان کهگیلویه و بویراحمد با استقبال گسترده جامعه ورزش به خصوص خانواده هیات نجات‌غریق و غواصی این استان برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی فدراسیون نجات‌غریق و غواصی و به نقل از هیات استان کهگیلویه و بویراحمد، موکب جامعه ورزش و جوانان این استان که با محوریت هیات‌های شهرستانی نجات‌غریق وغواصی مدیریت می‌شود، دکتر سیدصادق دانش رئیس و سایر اعضای هیات نجات‌غریق و غواصی و در دیگر مسئولین ورزشی این استان با حضوری فعال دوشادوش حضور پرشور و مداوم مردم سرافراز ایران، دین خود را به شهدا و کشور عزیزمان ادا کرده و ضمن همدردی و تجلیل از خانواده شهدا فضایی مملو از ایثار، همدلی و ایستادگی را به همگان نشان می‌دهند.

لازم به ذکر است در 18 فروردین ماه 1405 دکتر رحمانی استاندار و معاونین ایشان از موکب جامعه ورزش و جوانان استان بازدید کردند و رئیس هیات نجات‌غریق وغواصی استان به نمایندگی از جامعه ورزش کهگیلویه و بویراحمد افتخار خادمی مواکب جامعه ورزش استان را به ایشان اهدانمودند.
۱۹ فروردین ۱۴۰۵ ۱۰:۳۳
تعداد بازدید : ۴۰

نظرات بینندگان


نام را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید


ما را دنبال کنید

ما را در آپارات دنبال کنید، از اخبار و اطلاعیه ها باخبر شوید و نظرات خود را بیان کنید.