فدراسیون نجاتغریق و غواصی در پیامی جامعه نجاتغریق و غواصی کشور را به حضور در راهپیمایی روز قدس دعوت کرد.
به گزارش روابط عمومی فدراسیون نجاتغریق و غواصی، در پیامی به شرح زیر از خانواده نجاتغریق و غواصی جمهوری اسلامی ایران برای حضور در راهپیمایی روز قدس دعوت به عمل آورد:
بسم الله الرحمن الرحیم
امروز که جهانیان بیش از هر زمان دیگری شاهد وحشیانه ترین جنایات رژیم سفاک و منحوس صهیونیستی در حق کودکان بیگناه و زنان و مردان مظلوم و بی دفاع غزه است، در آستانهی فرارسیدن آخرین جمعه ماه مبارک رمضان، فدراسیون نجاتغریق و غواصی همگام با سایر اقشار مردم با حضوری همدلانه در راهپیمایی یوم الله قدس فریاد بیزاری از صهیونیستهای کودک کش و حامیانشان علی الخصوص آمریکای جنایتکار را به گوش جهانیان میرساند.
ما خانواده بزرگ نجاتغریق و غواصی ایران، ضمن دعوت از احاد مردم شریف ایران برای حضور در یوم الله قدس، امروز دوشادوش دیگر اقشار ملت هوشیار ایران، در میدان فلسطین تهران و میادین شهرهای کشور گرد هم میآییم تا ضمن تجدید بیعت با آرمانهای بلند امام راحل و رهبر شهیدمان، فریاد رسای ملت ایران در اعلام تنفر از تجاوز رژیم صهیونیستی و آمریکا علیه میهن عزیزمان باشیم.